Logo
Visualitzar en la web
Número LXXXII. 27/02/2017
Descripción imagen

Climent: «L’UJI renova el seu compromís de servei públic amb la societat»

Climent ha incidit en la necessitat de reivindicar el concepte de «servei públic» com «la garantia de progrés més important per al conjunt de la societat» en l'acte acadèmic del 26è aniversari.

SICUE 16/17
Descripción imagen

El cerebel, clau per a entendre el risc d'addicció a drogues

Els estudis dirigits per la professora Marta Miquel se centren en els efectes cerebrals de la cocaïna i els resultats serviran per a crear mapes de risc que orienten la prevenció i les teràpies.

Descripción imagen

L’UJI i l’Ajuntament inauguren l'edifici Menador Espai Cultural

La Universitat Jaume I i l’Ajuntament de Castelló han inaugurat l'edifici Menador Espai Cultural, un nou contenidor cultural i de coneixement de 4.000 metres quadrats al cor de Castelló.

Descripción imagen

L'equip UJI Motorsport exposa el seu monoplaça a la Salera

L'equip va exposar al centre comercial Salera el monoplaça que ha construït per a participar en el campionat internacional Formula Student.

Menador - Espai Cultural

Altres notícies

Descripción imagen

L’UJI rep 3.000 estudiants de centres de secundària

En les Jornades de Portes Obertes els assistents han pogut conèixer de primera mà l’oferta formativa de l'UJI i els seus serveis i instal·lacions.

Descripción imagen

La Jaume I rep la Medalla de Plata de la ciutat de Vila-real

L'Ajuntament de Vila-real ha lliurat la Medalla de Plata de la ciutat a l'UJI per la seua contribució social, cultural i econòmica a la província de Castelló.