Logo
Visualitzar en la web
Número LXXXI. 13/02/2017
Descripción imagen

Cinc graus de l'UJI obtenen segells de qualitat d’associacions internacionals

Enginyeria en Tecnologies Industrials, Enginyeria Mecànica, Enginyeria Química i Enginyeria Elèctrica han obtingut el segell EUR-ACE® i Enginyeria Informàtica ha aconseguit el segell EURO-INF.

Crònica de l'aniversari
Descripción imagen

L'UJI contribueix al disseny de cèl·lules solars menys tòxiques

El projecte europeu Sunflower ha facilitat la fabricació industrial de cèl·lules solars més eficients i econòmiques amb dissolvents no halogenats que eviten la contaminació.

Descripción imagen

Félix Hernández participa en una expedició a l’Antàrtida

El catedràtic de l'UJI Félix Hernández participa en el projecte «Xenobiòtics a les illes Shetland del Sud, Antàrtida» per a analitzar els efectes contaminants de l’activitat humana.

Descripción imagen

El Memorial Enrique Beltrán reuneix prop de 1.200 alumnes

En el Memorial han participat instituts d'educació secundària de Castelló i província, amb més de 800 inscripcions en la cursa de promoció.

 Matrícula

Altres notícies

Descripción imagen

Ajuntament i UJI inauguraran l'espai cultural «Menador» el 24 de febrer

L'alcaldessa de Castelló i el rector de l'UJI han mantingut una reunió de treball sobre la pròxima obertura de l'espai cultural ubicat en l'antiga delegació d'Hisenda.

Descripción imagen

El ComLoc analitza el potencial del transmèdia a la televisió

L'investigador Ramón Salaverría ha advocat en el Congrés de Comunicació Local per una televisió que aprofite el transmèdia però que preserve els valors professionals.