Logo
Visualitzar en la web
Número LXXIX. 16/01/2017
Descripción imagen

L’UJI agraeix al seu personal el seu esforç i treball durant els 25 anys de la institució

El rector ha assegurat que l’espai d’oportunitats que és ara l’UJI és «resultat del vostre treball, és el vostre llegat i el vostre millor patrimoni que regaleu a les generacions futures».

Crònica de l'aniversari
Descripción imagen

Comunicació ètica de la ciència per a la recerca responsable

Investigadors de l'UJI han desenvolupat un model de comunicació ètica de la ciència que reivindica la importància de la comunicació i el diàleg per a aconseguir una ciència responsable.

Descripción imagen

El programa Campus Habitat 5U obté la màxima qualificació

La Comissió Internacional encarregada d'avaluar els projectes de Campus d'Excel·lència Internacional ha valorat com molt positiu el desenvolupament del programa Campus Habitat 5U.

Descripción imagen

La Biblioteca de l'UJI obri 24 hores en període d'exàmens

La Biblioteca obri les seues portes en horari ininterromput fins al 25 de gener per tal de facilitar l'estudi a la comunitat universitària.

Programació Paranimf - Hivern 2017

Altres notícies

Descripción imagen

L’UJI difon el pla de multilingüisme amb il·lustracions de Xipell

El Vicerectorat d’Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme, mitjançant el Servei de Llengües i Terminologia, ha iniciat una campanya de difusió del Pla.

Descripción imagen

Espectacles contemporanis, música i cinema al Paranimf per a 2017

La programació inclourà cinema amb música en directe, clàssics del cinema negre, teatre d’avantguarda, clown, dansa i actuacions per a tota la família.