Èxit de participació de l’UJI en la principal fira d'educació de Xina

09/11/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló ha participat amb expositor propi en la Xina Education Expo de Pequín, l'esdeveniment de major rellevància de Xina pel que fa a construcció d'imatge i captació d'atenció en l'àmbit educatiu. Aquesta activitat és un pas més en els esforços de l’UJI per a obrir mercat i captar estudiants en el país asiàtic, amb el qual manté diversos acords de col·laboració que preveu ampliar en un futur. 

L’UJI va presentar en la Xina Education Expo, celebrada els dies 24 i 25 d'octubre de 2015, l'oferta acadèmica de graus i màsters universitaris, així com cursos específics de cultura espanyola, i cursos adaptats per a estudiantat xinés. L’expositor de la Universitat Jaume I va acompanyar el material de difusió amb la projecció d'un vídeo promocional de la Universitat realitzat específicament per al mercat Xinés. 

Xina és el mercat que més creix cada any en l'enviament d'estudiants a l'estranger i l'interès per Espanya és notòriament creixent, no solament per a aprendre espanyol sinó per a estudis de diverses disciplines, tant de grau com de postgrau, en espanyol i fins i tot en anglès. I per tant s'ha convertit en mercat prioritari per a la captació d'estudiants internacionals.

Vídeo promocional per al mercat xinés

Altres notícies:

Més de mig miler de joves s’interessen per l’UJI a la fira Europosgrados de Colòmbia

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions