L’Ajuntament d’Almassora s’adhereix a la xarxa de municipis de la Fundació Isonomia

26/10/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  isonomia-almassora convenio_almassora_15EVR20in

    Acte de signatura del conveni. | FOTO: Efraim Vidal

El president de la Fundació Isonomia de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i l’alcaldessa d’Almassora, Susanna Nicolau, han signat un conveni de col·laboració entre ambdues entitats per a afavorir les accions d’igualtat en aquest municipi de la Plana Alta. Amb aquest acord, Almassora s’integra en la Xarxa Isonomia de Municipis per a la igualtat efectiva de dones i homes i en els seus programes de promoció de la igualtat i prevenció de la violència de gènere.

A l’acte han participat la regidora d’Igualtat d’Almassora, Mercedes Galí, la vicerectora de Planificació Estratègica, Qualitat i Igualtat de l’UJI, Mª José Oltra i la coordinadora de la Fundació Isonomia, Mª José Ortí.

L’acord permetrà a l’ajuntament almassorí formar part d’una xarxa col·laborativa; tenir accés a assessorament i orientació especialitzada; disposar de mesures i recursos per a avançar cap a una societat més igualitària; i disposar de canals de comunicació, divulgació i transferència de les experiències i bones pràctiques. La Fundació Isonomia proporcionarà informació actualitzada en matèria d’igualtat; possibilitarà la interacció amb altres ajuntaments; i facilitarà la participació en accions formatives per al personal tècnic.

Després de la firma, l’alcaldessa ha comentat que el conveni “servirà per a aconseguir una societat més justa i més equitativa”. Per la seua banda, el rector ha afirmat que «aquesta relació afavorirà l’efectivitat de les polítiques d’igualtat i la millora de les relacions socials».

Imatges de l’acte

 

Altres notícies:

Vall d’Alba s’integra a la xarxa de municipis de la Fundació Isonomia de l’UJI

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions