Labpsitec i éBrickHouse s'adhereixen al projecte e’LivingLab d’espaitec Obri la col·laboració entre projectes de recerca UJI i l'entorn dels Living Lab a nivell internacional.

13/10/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Labpsitec i éBrickHouse han signat el 7 d'octubre un acord d'adhesió al projecte e'LivingLab del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I, espaitec, amb el qual establir mecanismes de col·laboració entre els projectes de recerca UJI i l'entorn dels Living Lab a nivell internacional.

Com a membre de la European Network of LivingLabs (ENoLL), espaitec ajudarà als grups de l’UJI en la identificació de projectes H2020, analitzarà models d'èxit per a fomentar l'intercanvi de bones pràctiques i col·laborarà en la difusió dels diferents projectes realitzats per tots dos grups.

Tal és el cas dels projectes E-Compared, I-Care o EhcoButler del Laboratori de Psicologia i Tecnologia (LABPSITEC) liderat per Cristina Botella, catedràtica del Departament de Psicologia Bàsica, Clínica i Psicobiologia, o el projecte éBrickHouse que va ser un dels equips d'exhibició de la competició de Solar Decathlon del 2014 celebrada en Versalles. Aquest projecte està liderat per José Joaquín Gual, director de l'Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals, i Teresa Gallego, responsable del grau d'Arquitectura Tècnica.

Sobre l’e’LivingLab d’espaitec

E'LivingLab és un projecte liderat per espaitec que compta amb el suport de la European Network of LivingLabs (ENoLL) i té com objectiu fomentar la generació d'innovació en el Campus de Riu Sec a través de la identificació i implementació de projectes de col·laboració entre empreses, grups de recerca i la pròpia comunitat universitària.

E'LivingLab pretén involucrar als diferents membres de la comunitat universitària en els diferents projectes com a agents de co-creació a través d'una metodologia sòlida i en procés de millora continuada, convertint-se en un escenari obert a la societat de la província de Castelló, on puguen mostrar-se les capacitats i possibilitats de generació d'innovació dels diversos agents de l'ecosistema, transferibles a les diferents ciutats de la província per a millorar la qualitat de vida dels seus ciutadans i fer front als diferents reptes de la societat actual.

 

Altres notícies d'espaitec:

Espaitec fomenta un nou estil de lideratge entre les seues empreses

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions