Un total de 570 xiquets i xiquetes gaudeixen de l’Escola d’Estiu de l’UJI

27/07/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Un total de 570 xiquets i xiquetes han gaudit durant els mesos de juny i juliol de l’Escola d’Estiu de la Universitat Jaume I. Concretament, de les 287 places oferides en cada quinzena es van cobrir 286 en la primera i 284 en la segona.

Els més menuts, amb edats entre els 4 i els 12 anys, van tindre l’oportunitat de desenvolupar la seua vessant artística en els tallers de plàstica, mostrar les seues habilitats tecnològiques en les classes d’informàtica i posar un poc de ritme amb les sessions de música. L’esport també va estar molt present al llarg de tota l’Escola d’Estiu amb disciplines esportives com ara tennis i pàdel, patinatge i piscina. Així mateix, els xiquets i xiquetes van gaudir d’eixides fóra del campus amb excursions a la platja i al pinar, excursions en bicicleta, a més de visites a les grutes de Sant Josep de la Vall d’Uixò, Sagunt, Marina d’Or i Montanejos. Cal destacar com a novetat que enguany els tallers d'educació física per als xiquets i xiquetes entre 4 i 7 anys es van realitzar en anglès. 

D’altra banda, els més majors, amb edats entre 13 i 16 anys, van gaudir de l’aprenentatge en els àmbits de la robòtica, el sector audiovisual i la informàtica. Pel que fa a les activitats esportives, a més de les classes de tennis i pàdel, van realitzar activitats aquàtiques, concretament vela i piragua. Finalment, van realitzar una acampada durant el cap de setmana.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions