Estudiants de Publicitat i Relacions Públiques de l’UJI aconsegueixen el premi AdComunica al Millor Projecte Empresarial en l'Àmbit de la Comunicació

19/06/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Els estudiants del Grau en Publicitat i Relacions Públiques de la Universitat Jaume I, Raquel Inchaurraga, Adrián Sancha i Lucía Vilanova han sigut guardonats amb el premi al Millor Projecte Empresarial en l'Àmbit de la Comunicació de l'associació AdComunica per la proposta denominada Llimona. El jurat, format per representants de l’UJI, la Diputació, el CEEI i Espaitec, va valorar aquest projecte per ser una idea innovadora i focalitzada en la responsabilitat social corporativa.

El lliurament dels III Premis de Comunicació Rafael López Lita de AdComunica es va celebrar en La Masia les Casotes el passat 18 de juny, amb motiu del vuitè aniversari de l'associació, i va comptar amb la presència de l'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco; el president de la Diputació, Javier Moliner, i el president de AdComunica, Francisco Fernández Beltrán, els quals van lliurar els guardons.

En aquesta edició, la Junta Directiva de l'associació va acordar lliurar el Premi d'Honor Rafael López Lita a la Trajectòria en Comunicació 2015 a BP Oil per la seua gestió estratègica de la comunicació, al servei de la visió de l'empresa. Així mateix, un jurat format per representants de diferents entitats municipals i de la comunicació, van decidir atorgar el premi a les Noves Iniciatives en Comunicació 2015 al Club Amics del Bàsquet Castelló per la planificació estratègica de la comunicació que han realitzat a través dels seus valors corporatius.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions