Arranca la tercera edició del Castelló Global Program, el programa provincial per al creixement empresarial Les empreses participants en la segona edició han incrementat les seues vendes un 33%

25/05/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  global-program _MG_4612in

    Presentació de la tercera edició del Castelló Global Program. | FOTO: Àlex Pérez

El Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) ha acollit la presentació de la tercera edició del Castelló Global Program (CSGP). Un programa promogut per la Diputació de Castelló que té com a objectiu seleccionar a nou empreses de la província per a accelerar el seu creixement i augmentar el seu impacte global. 

Amb aquesta presentació comença una nova edició d'un programa que en dues edicions ha impactat en el teixit empresarial de Castelló. Un total de 18 empreses de tota la província i 7 sectors diferents han passat pel programa, i han aconseguit augmentar les seues vendes un 41% i la seua plantilla un 26% respecte a l'any anterior, de mitjana. Destaca la previsió de creixement de vendes de les empreses participants en 2014, que és del 93 %. 

El termini per a rebre sol·licituds finalitza el 31 de maig de 2015. Els interessats a participar han d'emplenar el formulari disponible en la nova web del programa www.castellonglobalprogram.com i presentar un resum executiu que acredite que compleixen els requisits de participació. Durant la primera setmana de juny es notificarà quines empreses han sigut seleccionades i començarà la fase de formació fins al mes de setembre. L'últim trimestre de l'any es dedicarà a accions de seguiment personalitzat amb les empreses.

Entre les novetats de la tercera edició destaca la metodologia emprada per a la fase de formació, que prendrà com a referència el llibre “La disciplina de emprender: 24 pasos para lanzar una start-up exitosa”  de Bill Aulet, adaptant els blocs temàtics a les característiques i sectors dels projectes seleccionats. En la fase de formació es comptarà amb professionals de dilatada experiència en direcció, finances, lideratge, innovació o internacionalització. Professors com Jaime Esteban, director de Llançadora; Fernando Becerra, co-fundador de Business Booster; José Vicente Pons, promotor del Valencian Global Program o Pedro Bisbal, director de Bigban Angels, ja han confirmat la seua assistència. 

El programa està dirigit a empresaris, emprenedors i directors generals que tinguen experiència en desenvolupament de negoci, objectius ambiciosos i alt potencial de creixement. Per a participar s'han de complir els següents requisits: tenir una antiguitat compresa entre un i cinc anys d'activitat i demostrar una facturació anual mínima de 50.000 €.

Més informació i inscripcions en www.castellonglobalprogram.com i 964 387 385.

Fotografies

 

Altres notícies d'Espaitec:

Espaitec i Fundación Globalis signen un conveni de col·laboració per a potenciar la innovació tecnològica en les empreses de Vila-real

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions