Robert M. Awa ofereix a la Llotja una experiència 3D en l'exposició «Megalític. Enigmes del silenci»

22/12/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  exposicio-llotja _MG_1504in

    Sergio Ibáñez, del Servei d'Activitats Socioculturals de l'UJI, i Robert M. Awa, autor de les fotografies, en la inauguració de l'exposició. | FOTO: ÀLEX PÉREZ

Dòlmens i menhirs, càmeres subterrànies, necròpolis talaiòtiques o poblats i santuaris de pedra són alguns dels conjunts megalítics dels quals pot gaudir l'espectador a la Llotja del Cànem amb l'exposició «Megalític. Enigmes del silenci. Una experiència en 3D» de Robert M. Awa.

La mostra està formada per 16 fotografies estereoscòpiques que ofereixen al visitant una experiència sensorial tridimensional d'aquests monuments i estructures que Awa ha captat per tota la Península Ibèrica, especialment a les Illes Balears. Cada imatge està a més acompanyada d'un codi QR amb el qual s’obté un àudio explicatiu que completa aquest passeig per la prehistòria i la protohistòria.

L'exposició es pot visitar fins al pròxim 17 de gener de 2015 en horari de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 hores, divendres i dissabtes d'11.30 a 13.30 hores i de 18.30 a 20.30 h.

Fotografies

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions