Rossana Zaera exposa «Humanas, demasiado humanas. Las heridas del Alfabeto Natural» a la Llotja del Cànem

14/03/2014 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Exposició Rossana Zaera rossana-zaera zaera-350

    L’exposició es podrà visitar fins al 26 d’abril. | FOTO: DAMIÁN LLORENS

L’artista Rossana Zaera exposa a la Llotja del Cànem Humanas, demasiado humanas. Las heridas del Alfabeto Natural, un projecte artístic i pedagògic emmarcat en l'àmbit de les arts visuals. L’acte d’inauguració va comptar amb l’assistència del rector de l’UJI, Vicent Climent; el vicerector de Cultura i Extensió Universitària, Wenceslao Rambla, i l’autora.

Humanas, demasiado humanas té com a finalitat generar una reflexió sobre el dolor i les seues ferides a través de la similitud que existeix entre les formes-grafies de les ferides i cicatrius de l'ésser humà i les de la naturalesa, i també sobre la seua forma de guarir-les. Consta d'una col·lecció de fotografies realitzades durant diversos anys (2001-2009) a la bioregió del Maestrat de Terol i Castelló a ferides i marques molt profundes situades en els troncs dels arbres. L'exposició es completa amb una sèrie paral·lela de dibuixos i pintures, Grafías de los cuerpos, que juntes conformen un alfabet propi: el Alfabeto Natural.

L’exposició es podrà visitar fins al 26 d’abril de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 hores, divendres i dissabtes d'11.30 a 13.30 i de 18.30 a 20.30 hores. Els diumenges i dilluns, els festius i la setmana de Magdalena romandrà tancada. Com a novetat, cal destacar que a partir d'ara s'obri l'opció de sol·licitar visites guiades per a grups, per a la qual cosa s’haurà de contactar amb el telèfon 964 729 120.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions