La Fundació General rep l’homologació per a impartir cursos de certificació professional La primera especialitat autoritzada per a impartir durant el proper curs és la de «Dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil»

23/07/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Fundació General UJI fundacio_general fundacio_general

    La Fundació General sol·licitarà prompte les corresponents autoritzacions per a impartir altres accions formatives que formen part de les diferents famílies professionals. | FOTO: VOX UJI

La Conselleria d’Economia, Indústria, Turisme i Ocupació, a través de la Direcció General de Treball, Cooperativisme i Economia Social, ha concedit a la Fundació General de la Universitat Jaume I l’homologació com a centre col·laborador de la Conselleria per a impartir especialitats formatives dirigides a l’obtenció de certificats professionals.

La primera especialitat autoritzada per a impartir durant el proper curs acadèmic és la de «Dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil». Així mateix, la Fundació General sol·licitarà prompte les corresponents autoritzacions per a impartir altres accions formatives que formen part de les diferents famílies professionals.

El Certificat Professional és l’instrument d’acreditació oficial de les qualificacions professionals del Catàleg Nacional de Qualificacions Professionals en l’àmbit de l’administració laboral, que acredita la capacitació per al desenvolupament d’una activitat laboral amb significació per a l’ocupació i assegura la formació necessària per a la seua adquisició, en el marc del subsistema de formació professional per a l’ocupació, regulat en el Reial Decret 395/2007, de 23 de març (BOE 4/11/2007). Aquests certificats tenen validesa en tot el territori nacional, i els efectes que corresponguen d’acord amb la normativa de la Unió Europea relativa al sistema general de reconeixement de la formació professional en els estats membres de la Unió i la resta d'estats signataris de l'Acord sobre l'Espai Econòmic Europeu.

El perfil professional del Certificat de Professionalitat en l’especialitat de «Dinamització d’activitats de temps lliure educatiu infantil i juvenil» formarà l’alumnat en tres grans àrees: l’organització, dinamització i l’avaluació d’activitats en el temps lliure educatiu infantil i juvenil; l’actuació en processos de grup considerant el comportament i les característiques evolutives de la infància i la joventut, i l’ús de tècniques i recursos educatius d’animació en el temps lliure.

La Fundació General de la Universitat Jaume I assoleix un dels seus objectius de compromís i responsabilitat social amb la societat castellonenca en fomentar i dinamitzar la formació especialitzada. Amb aquest certificat es tindrà l’oportunitat d’acreditar una qualificació professional, de forma oficial i sense la necessitat de tenir cap formació prèvia.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions