Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Marató Boston

Cada vegada hi ha més persones en el món que es dediquen al sofert i sacrificat món de les curses populars. És un esport la xifra d’aficionats del qual creix de manera exponencial independentment de races, sexes i nacionalitats. És difícil explicar els motius pels quals els runners correm, i cada corredor en té els seus propis. El meu cas és un dels molt habituals: superació personal i vàlvula d’escapament per a l’estrés.

EEES. Grau en Comunicació Audiovisual

En el final del segon mil·lenni es van assentar les bases sobre les quals se sustenta la nostra comprensió del que és l’audiovisual contemporani. El cine, la ràdio, la televisió, els videojocs, el multimèdia i Internet com a aglutinador han creat l’estructura de mitjans i productes culturals dominants.

AMB CAMES QUE RODEN. Maig 2013

El Grup de Treball sobre Discapacitat de la Fundació Isonomia, en la seua primera reunió d’enguany, va acordar dedicar el 2013 a treballar al voltant de la importància de naturalitzar la sexualitat de les dones amb discapacitat. Des del grup es proposa investigar sobre si la violència masclista cap a les dones amb discapacitat, per part de subjectes que conviuen amb elles, presenta una connotació sexual, l’expressió de la qual té diferents maneres de manifestar-se i distints graus d’intensitat: des del rebuig més ultratjant, que es pot expressar mitjançant mirades despectives; fins a abusos, en forma de relacions no consentides, tocaments, etc.; passant per l’agressió verbal.