El Servei d’Esports registra 4.374 preinscripcions en les activitats amb professorat del primer semestre

11/09/2013 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Piscina servei-esports esports

    En els primers dies de validacions s’ha cobert un 43% de les 7.000 places d’aquest primer semestre. | FOTO: SERVEI D'ESPORTS

Les preinscripcions en activitats amb professorat del Servei d'Esports han arribat a un total de 4.374 durant el termini estipulat, de les quals 3.176 es van validar el primer dia. Així, en la primera mitja hora es van fer 1.527 validacions, seguides de 273, 165 i 110 validacions més en els següents intervals de 30 minuts respectivament.

Pel que fa a les places oferides, fins al moment s’han cobert al voltant del 43% de les 7.000 places d’aquest primer semestre, si bé és cert que encara queden les inscripcions directes de la comunitat universitària i de la resta de col·lectius durant tot el mes de setembre.

Les activitats de mètode Pilates, GAC, spinning, aerobox, aeròbic o els cursets de pàdel han sigut les més sol·licitades, ja que la demanda supera el 100% en alguns grups, encara que no estan tots complets. Així, els primers grups que es van tancar van ser Pàdel nivell 2 SAUJI/UJI grup 1 a les 08:23:56, Mètode Pilates SAUJI/UJI grup 1 a les 08:27:31 i Spinning grup 6 a les 08:28:26.

Cal recordar que encara queden places en algunes activitats i que els usuaris i usuàries poden fer-hi la inscripció directa en les dates que corresponen al seu perfil.

Jornades de portes obertes

Amb la finalitat de poder provar les activitats amb professorat i conèixer els professors i professores que duran a terme les classes, el Servei d’Esports ha establert unes jornades de portes obertes per a totes aquelles persones que hi estiguen interessades.

La primera de les jornades es va celebrar del 9 al 13 de setembre per a provar les activitats aquàtiques de natació, natació per a la salut, aquaritmes i aquadance. La segona setmana de portes obertes estarà dedicada a les activitats de fitness del 23 al 27 de setembre i inclourà classes de bodyweight, spinning, ritmes llatins, step, Pilates, GAC, aeròbic, streching, aerobox, fitway, karate, fitball, aerollatí i ioga.

L’entrada a les activitats és gratuïta i estaran obertes a qualsevol persona independentment de la seua vinculació amb l’UJI i de si està o no inscrita en l’activitat. Les places són limitades i es cobriran per rigorós ordre d’arribada a les instal·lacions.

A més, totes les persones que s’inscriguen en els fulls destinats a l’efecte entraran en el sorteig d'un abonament de deu usos en totes les zones en cadascuna de les setmanes de portes obertes.

Més informació: www.uji.es/serveis/se

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions