Cristóbal Saborit presenta la seua exposició «Temps de silenci» a la Seu de la Ciutat de l’UJI

18/05/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Exposició «Temps de silenci» exposicio-temps-silenci temps_silenci2

    FOTO: Àlex Pérez

  • Exposició «Temps de silenci» exposicio-temps-silenci temps_silenci3

    FOTO: Àlex Pérez

  • Exposició «Temps de silenci» exposicio-temps-silenci temps_silenci

    FOTO: Àlex Pérez

  • Exposició «Temps de silenci» exposicio-temps-silenci temps_silenci4

    FOTO: Àlex Pérez

La Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat de la Universitat Jaume I, acull fins al 24 de febrer l’exposició «Temps de silenci» de Cristóbal Saborit, una mostra que fa un recorregut per l’interior d’alguna de les fàbriques de taulells de l’Alcora afectades per la crisi econòmica.

«Temps de silenci» és un viatge a l’interior dels edificis industrials, que per fora conserven una certa aparença de normalitat, però en l’interior mostren les restes del naufragi, on el temps s’ha congelat i han quedat espais buits, silenciosos i carregats de sentiments de melancolia. També arreplega les notícies que van aparèixer en el diari Levante el 19 de juliol de 2009, en les quals s’explicava amb dades que aquesta crisi havia tancat el 10% d’empreses del taulell i que es triplicava la desocupació a Castelló.

L’horari de les visites de l’exposició és de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 hores; divendres i dissabtes d’11.30 a 13.30 hores i de 18.30 a 20.30 hores. Diumenge, dilluns i festius l'exposició romandrà tancada. L’entrada és lliure i es realitzarà una visita guiada dissabte 24 de febrer a les 11.45 hores.

A més, també hi ha la possibilitat de concertar visites guiades per a grups enviant un correu electrònic a l’adreça aula-fotografia@uji.es o telefonar al 964 728 872, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions