​Espaitec celebra els seus deu anys com a agent promotor de la innovació empresarial, la transferència de coneixement i l’emprenedoria innovadora en la província de Castelló

27/11/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I (Espaitec) ha celebrat la seua festa de desè aniversari. Més d'un centenar de persones, la majoria empresaris i emprenedors vinculats a Espaitec, han participat en aquest acte de celebració que ha comptat amb la participació de Jesús Lancis, vicerector d'Investigació i Doctorat de la Universitat Jaume I, i David Cabedo, director acadèmic d'Espaitec. 

Durant la seua intervenció el vicerector ha destacat la trajectòria d’Espaitec com a espai de connexió entre el món acadèmic i el món empresarial. Des que al gener de 2017 la gestió d'Espaitec s'encomanara a la Fundació General, la Universitat Jaume I ha realitzat una aposta decidida per Espaitec, entenent-lo com un espai d'innovació i transferència de coneixement al servei del territori. 

Jesús Lancis ha remarcat el paper d’Espaitec com a espai d'oportunitats i punt de trobada on talent, coneixement científic, tecnologia i treball s'uneixen per a generar nous projectes. La seua intervenció ha finalitzat agraint, en nom de la comunitat universitària, el treball realitzat per tots els emprenedors i empresaris d’Espaitec que durant aquests últims deu anys han fet empresa, innovació, emprenedoria i riquesa, impactant en el benestar social i econòmic de societat castellonenca.

L'acte ha transcorregut en les instal·lacions d’Espaitec 2 i ha consistit en un recorregut per l'edifici d'una manera diferent: a través de la vivència d'experiències i sensacions. Per a això, solament se'ls ha demanat als assistents que es deixaren portar i gaudiren d'un esdeveniment on la màgia, el teatre i els records viscuts han servit per a fomentar els seus llaços d'unió i la memorabilitat de l'experiència. 

Aquesta acció de difusió i la resta d'accions emmarcades dins de la campanya #espaitec10anys ha comptat amb finançament de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports de la Generalitat Valenciana.

 

Altres notícies d'Espaitec:

Espaitec busca herois i heroïnes per a despertar les vocacions científiques, tecnològiques i emprenedores

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions