El festival de disseny besign Fest tanca la seua segona edició amb un gran èxit d'assistència

26/10/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La segona edició del besign Fest, el Festival de Disseny Multidisciplinari de Castelló organitzat per l'Associació de Creatius i Dissenyadors La Exprimidora, ha reunit el 20 i 21 d'octubre en el Menador i el Casino Antic més d'un centenar de persones, que han pogut conèixer les últimes tendències en disseny i creativitat a través de diverses activitats.

La cita, en la qual ha col·laborat la Universitat Jaume I, ha comptat amb la participació d'alguns dels noms més reconeguts del panorama nacional en disseny, interiorisme i comunicació. Entre els professionals que han passat pel besign Fest destaquen algunes de les personalitats més conegudes relacionades amb el disseny de producte, com Antoni Arola, especialista en il·luminació, o Joan Rokeski, estudi de Castelló amb clients a escala internacional. El disseny gràfic i la il·lustració també han estat presents amb la participació d'Amaia Arrazola, Classe BCN o Pati Núñez, mentre que els components de El Equipo Creativo han sigut els encarregats de portar el disseny d'interiors al festival.

A més, s'ha celebrat un taller de cal·ligrafia i lettering, del dissenyador Joan Quirós, i un altre de Zuloark, en el qual els assistents han realitzat de forma col·laborativa una intervenció urbana que s'ha instal·lat en la plaça Hort dels Corders i que ha servit com a escenari del Pechakucha Night, un esdeveniment en el qual diferents creatius han exposat els seus treballs en intervencions de 6 minuts.

Besign Fest ha sigut patrocinat per l'Ajuntament de Castelló i organitzat per la Exprimidora (Associació de Dissenyadors i Creatius de Castelló, www.laexprimidora.com).
 

Més informació: http://besignfest.com/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions