L’UJI ofereix 43 places en la convocatòria del programa Erasmus+ Pràctiques per a aquest curs acadèmic

22/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I obri del 26 de setembre a 11 d’octubre de 2017 la convocatòria Erasmus+ Pràctiques del curs 2017/2018 a través de la qual l’estudiantat podrà optar a les 43 places previstes, tot i que aquest nombre d’ajudes podrà ser ampliat. Des de l’Oficina d'Inserció Professional i Estades en Pràctiques realitzaran una sessió informativa sobre la convocatòria el 26 de setembre a les 11 hores a l’aula magna de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals. Els països inclosos en el programa són els 28 països membres de la Unió Europea, l’antiga República Iugoslava de Macedònia, Islàndia, Liechtenstein i Noruega.

La convocatòria Erasmus+ Pràctiques del curs 2017/2018 inclou tres modalitats. La primera està adreçada a estudiantat de grau, màster i doctorat oficial que ha de fer pràctiques externes curriculars en el curs 2017/2018. La segona modalitat s’adreça a estudiantat que realitzarà l’estada quan siga titulat, mentre que la tercera es dirigeix a estudiantat de grau i màster que realitzaran pràctiques extracurriculars.

Per a assistir a tant a la jornada informativa com a la resta d’activitats del pla formatiu obligatori per a candidats és necessari realitzar una inscripció prèvia a través de la web http://preinscripcio.uji.es/.

Més informació: http://www.uji.es/serveis/oipep

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions