Més d’un centenar d’alumnes de nou ingrés participen en els cursos zero de l’UJI

08/09/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  • Curs zero cursos-zero Curs_Zero_17DLL03_600

    Inauguració del curs zero de Dret. | FOTO: Damián Llorens

Més d’un centenar d’alumnes que inicien aquest curs acadèmic els seus estudis a la Universitat Jaume I han participat en els cursos zero de diferents graus dissenyats per a afavorir la transició entre secundària i la universitat.

El Departament de Finances i Comptabilitat ha oferit un curs zero sobre matemàtiques i comptabilitat dirigit a l’estudiantat de nou ingrés dels graus en Administració d’Empreses; Finances i Comptabilitat; Economia i el nou doble Grau en Administració d’Empreses i Dret.

D'altra banda, des de l'Espai Jurídic d’Estudis Laborals, amb la col·laboració del Consell de l’Estudiantat i l’Oficina d’Inserció Professional i Estades en Pràctiques, han realitzat dos cursos zero sobre el Grau en Dret  i el Grau en Relacions Laborals i Recursos Humans perquè l’estudiantat d’aquestes titulacions es familiaritze amb els plans d’estudi i altres aspectes de les disciplines com ara la bibliografia jurídica, les noves tendències en recursos humans o tècniques per a parlar en públic.

Finalment, la Facultat de Ciències de Salut ha oferit un curs zero per a l’alumnat del Grau en Psicologia centrat a a reforçar coneixements bàsics sobre mètodes d’investigació i anàlisi de dades (estadística descriptiva, probabilitat, estadística diferencial, etc.). 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions