L’UJI organitza un seminari sobre docència en anglès en el marc del Pla Pluriennal de Multilingüisme

12/07/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha organitzat el seminari «Do you teach in English? Do you want to make it easier for you and better for your students?» que ha tingut lloc del 4 al 6 de juliol de 2017 a càrrec de la professora Sarah Presant Collins de la Universitat Pompeu Fabra i en el qual ha participat professorat de l’UJI que ja està impartint docència en anglès.  

En aquest seminari s'han abordat aspectes com ara els problemes i els avantatges de la docència en anglès o com es pot motivar a l'estudiantat perquè s'integre i participe en aquesta docència. Un dels temes que més han interessat als 16 professors participants ha sigut l'avaluació de la docència en anglès. La promoció del treball en grup, la reflexió sobre l'aprenentatge, el paper de les tutories, la utilització de materials específics per a la docència en anglès o la utilització de les tecnologies a l'aula han sigut altres dels temes tractats en el seminari.

Aquest seminari ha sigut organitzat conjuntament per la Unitat de Suport Educatiu, el Vicerectorat d'Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme a través de la Direcció Acadèmica de Multilingüisme en el marc del Pla Pluriennal de Multilingüisme i el Seminari Permanent d'Innovació Educativa per a la Docència en Anglès. 

Altres notícies:

L’UJI participa en el Simposi d'Educació Plurilingüe celebrat a València

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions