El professor de l’UJI Luis Martínez Cháfer presenta al Menador espai cultural el seu disc «Nodal»

13/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Luis Martínez Cháfer, professor de l’UJI del Departament d’Administració d’Empreses i Màrqueting, ha presentat el seu primer disc sota el nom de Nodal al Menador espai cultural, un projecte instrumental que combina gravacions de camp amb textures musicals pròpies de l’ambient.

Chafer, integrant de formacions locals com ara Grup d’Autoajuda, col·laboradors habituals de Rauelsson i Sánchez, Red Tree o Miss Black Emotion ha comptat en aquest primer treball amb la col·laboració de Raül Fuentes (Heezen, Grup d’Autoajuda) en les mescles i de la il·lustradora Verónica Fabregat, que ha dissenyat les il·lustracions que acompanyen el disc i ha plasmat la seua visió particular d’allò que transcendeix de cada cançó.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions