La Fira del Llibre de Castelló acull la presentació de les novetats editorials de Publicacions de l’UJI

22/05/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Publicacions de la Universitat Jaume I ha participat un any més en la Fira del Llibre de Castelló, que s’ha celebrat del 12 al 21 de maig a la plaça de Santa Clara, amb un estand on ha tingut les seues publicacions a la venda. A més, Publicacions de l’UJI ha celebrat diferents actes per a presentar quatre novetats editorials.

El divendres 12 de maig ha tingut lloc la presentació del llibre Tendresa i equitat en els processos de cura, de Rosa Garcia Ruiz in memoriam. A l’acte han assistit Vicent Climent, rector de l’UJI, Irene Comins i Mercedes Alcañiz, directores de l’estudi, i Vicent Gimeno Garcia, fill de l’autora.

El dilluns 15 de maig, la directora de la col·lecció «Història i Memòria», Rosa Monlleó, ha presentat un nou llibre d’aquesta sèrie: La Segona República i la Guerra Civil a Betxí, de Ferran Nebot. Seguidament, ha tingut lloc una trobada amb autors de la col·lecció «Història i Memòria», on han signat llibres escriptors com ara Josep Santacreu, Raül González Devís o Vicent Grau.

Per últim, el dimarts 16 de maig, s’han presentat els llibres de la col·lecció «Psique» Intervención mediante historias complejas de teoría de la mente, d'Irene García, Rosa A. Clemente, Clara Andrés i Luis E. Rodríguez Pupo i Pletismógrafo peniano. Manual de iniciación y buenas prácticas, de Jesús Castro, Rafael Ballester, M. Dolores Gil i Pedro Salmerón. La presentació ha sigut a càrrec del vicerector de Cultura, Wenceslao Rambla, i el director de la sèrie «Psique», Jesús Rosel.

 

Altres notícies:

Gran acollida dels llibres valencians a l’Internacional Book Forum de Torí

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions