Un curs de cirurgia de citoreducció tanca les activitats formatives de la Càtedra Medtronic

01/06/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra Medtronic de Formació i Recerca Quirúrgica de la Universitat Jaume I ha clausurat les activitats de formació amb un curs sobre «Tècniques quirúrgiques de citorreducció en model cadàver». El curs ha constat d'una part teòrica amb sessions de classes magistrals i una altra pràctica que s’ha dut a terme als laboratoris d'Anatomia de la Facultat de Ciències de la Salut de l'UJI.

Al febrer van començar les activitats en la Càtedra Medtronic de Formació i Recerca Quirúrgica de la Universitat Jaume I, en les quals ha participat personal de diverses especialitats com a cirurgia, urologia, ginecologia o quiròfans, amb l'objectiu d'avançar en aquest camp de la cirurgia i propiciar la consolidació d'equips humans i l'avanç en aquesta àrea d'estudi i treball. En concret, s'han realitzat cinc activitats formatives en les quals han participat més de 150 professionals mèdics i reconeguts cirurgians.

Moltes de les sessions han pogut seguir-se en directe, en retransmissions en línia d'intervencions quirúrgiques. Especialistes d'altres nacionalitats han pogut seguir també en streaming els avanços dels cursos, per als quals s'ha comptat amb un equip docent liderat pel doctor Antoni Llueca, director de la Càtedra Medtronic, coordinador de la Unitat Multidisciplinària de Cirurgia Oncològica Abdominopèlvica (Umcoap) de l'Hospital General Universitari de Castelló i professor associat del Departament de Medicina de l'UJI.

Càtedra Medtronic

La Càtedra Medtronic de Formació i Recerca Quirúrgica, dirigida pel responsable de la Unitat Multidisciplinària de Cirurgia Oncològica Abdominopèlvica (Umcoap) de l'Hospital General Universitari de Castelló, el doctor Antoni Llueca, sorgeix de la voluntat del professorat de la Unitat Predepartamental de Medicina de l'UJI de promocionar la docència en el camp de la cirurgia i de situar a Castelló com a referent de la recerca quirúrgica.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions