La Càtedra FACSA prepara una intensa agenda d’activitats per a l’any 2017

24/04/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Càtedra FACSA d‘Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua de la Universitat Jaume I ha presentat les activitats previstes per a l’any 2017 en una reunió que s’ha celebrat dimecres 12 d'abril a l’UJI en la qual també s’ha aprovat la memòria corresponent a 2016. A la reunió ha assistit el vicerector d’Economia i PAS, Miguel Ángel Moliner; el director de la Càtedra, Sergio Chiva, i José Guillermo Berlanga, director d’R+D+i de FACSA i codirector de la Càtedra.

Entre les activitats de la Càtedra previstes per a enguany destaquen els premis al rendiment acadèmic per a les millors tesis, treballs de fi de màster i de grau; beques d’investigació per a projectes realitzats per estudiantat de l’UJI dins d’un grup de recerca de la Universitat o la creació d’una col·lecció de llibres de la Càtedra dins de l’editorial de la Universitat. Així mateix, es tornarà a commemorar el Dia Mundial de l’Aigua i es realitzaran conferències, seminaris i cursos de formació, a més de jornades tècniques sobre tractament d’aigües i xarxes de distribució o unes jornades de recuperació del patrimoni hidràulic, entre altres activitats.

La Càtedra FACSA d’Innovació en el Cicle Integral de l’Aigua de l’UJI es va crear el 2015 amb el propòsit de promoure activitats d’investigació, innovació, transferència de coneixement, docència i cultura associades al cicle integral de l’aigua i afavorir la col·laboració entre l’àmbit professional i el docent.

Més informació: www.catedradelagua.uji.es

 

Altres notícies:

La Càtedra FACSA de l’UJI aborda en un seminari els últims avanços en biodegradació de contaminants industrials i valorització de residus

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions