La professora de l’UJI M. Ángeles Pérez Cebadera presenta una publicació sobre el cas Malaya a la Llotja del Cànem

09/03/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Llotja del Cànem va acollir el passat 28 de febrer la presentació del llibre Justicia y corrupción: radiografía del caso Malaya, de la professora de Dret Processal de la Universitat Jaume I M. Ángeles Pérez Cebadera. L’acte de presentació va comptar amb la presència de José Manuel Marco Cos, president de l’Audiència Provincial de Castelló; José Luis Blasco Díaz, catedràtic de Dret Administratiu de l’UJI, i l’autora.

En la monografia sobre el mediàtic cas Malaya, prologada per Vicente Gimeno Sendra, catedràtic de Dret Processal i magistrat emèrit del Tribunal Constitucional, l’autora posa de manifest de forma exhaustiva els drets fonamentals que van ser vulnerats durant la fase d'instrucció de la macrocausa, garanties constitucionals que es van considerar prescindibles quan es lluita contra la corrupció. A més, analitza el tema dels «judicis paral·lels» i la seua incidència en la creació d'expectatives en la societat sobre el contingut de la sentència que ha de recaure en els processos que tenen rellevància mediàtica com va ser el cas Malaya.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions