Rafa Fortis i Toni Segarra destaquen l'originalitat i la capacitat de sorprendre's amb el quotidià com a claus per a ser grans creatius

24/02/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  monstruos-publicidad Monstruos_Publicidad_17DLL19_in

    FOTO: Damián Llorens

Els creatius de reconegut prestigi Rafa Fortis i Toni Segarra han compartit avui al Paranimf de la Universitat Jaume I la seua experiència com a professionals d'èxit en el món de la comunicació publicitària dins del seminari «Monstres de la publicitat», organitzat pel Departament de Ciències de la Comunicació.

Després de la presentació del seminari per part d'Eugenio Martin, director de l'agència Arquetipo, ha eixit a escena Rafa Fortis, director creatiu de l'agència Kitchen, caracteritzat de personatge d'Star Wars. Fortis, en una original intervenció en la qual ha utilitzat escenes de la pel·lícula de George Lucas com a fil conductor, ha instat els futurs professionals de la publicitat que obliden la por i s'atrevisquen a trencar motles, apel·lant a la importància de la creativitat i la seua aplicació en tots els camps.

Per la seua banda, Toni Segarra, fundador i director creatiu d'SCPF, ha desgranat en la seua xarrada el món de la comunicació en xicotets fragments, convidant tots els assistents a cercar el nexe d'unió amb el qual crear les seues pròpies idees sobre la publicitat. Segarra ha defensat la idea de cercar la bellesa en cada aspecte quotidià de la vida i ha explicat com el món de la publicitat ha de crear un vincle entre les marques i el públic. En aquest sentit, ha posat l'accent principalment en la capacitat de sorprendre's amb les coses com si es veren per primera vegada per a ser un gran creatiu.

Fotografies

 

Altres notícies de la FCHS:

El catedràtic de Literatura Gómez Moreno ressalta a l’UJI la implicació d'intel·lectuals i artistes en temps dels Reis Catòlics

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions