L’app Cashless Campus per a gestionar el moneder electrònic de l’UJI ja està disponible en Google Play i App Store

24/02/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'aplicació Cashless Campus ja està disponible gratis en Google Play i App Store per a poder administrar el moneder electrònic que permet fer pagaments al campus de la Universitat Jaume I sense diners en metàl·lic i sense despeses de comissió. El nou clauer-moneder, que ja estan utilitzant uns 9.000 estudiants, està a la disposició de tota la comunitat universitària als serveis de reprografia de les facultats i centres. Per a utilitzar l'aplicació solament cal iniciar sessió i introduir el DNI i el nombre imprés en el clauer.

La Jaume I és la primera universitat espanyola en la qual el gegant nord-americà del pagament electrònic PayPal aplica aquest sistema de la mà de l'empresa d'Espaitec PaynoPain, després d'un llarg període de validacions tècniques i de seguretat. Amb el simple gest d'acostar el xicotet dispositiu electrònic al datàfon es realitza la compra, els càrrecs de la qual es poden consultar des de telèfon mòbil a través de la nova app. La tecnologia de PayPal garanteix així als estudiants un pagament fàcil, ràpid i segur. L'aplicació Cashless Campus permet, a més de consultar els diners disponibles i l'històric d'operacions, realitzar recarregues automàtiques del moneder quan es queda sense saldo amb una quantitat preconfigurada, i el bloqueig en cas de pèrdua.

PaynoPain, especialitzada en nous mitjans de pagament segurs i còmodes, assumeix els costos de les comissions sobre les quals basa el seu model de negoci amb l'objectiu d'establir una primera aliança estratègica amb la multinacional nord-americana. Per a l'empresa castellonenca, es tracta d'un important pas en la seua consolidació com a companyia de finances digitals de referència després d'aconseguir que la seua polsera intel·ligent, easyGOband, siga utilitzada per a l'accés i com a mitjà de pagament en grans festivals, ressorts hotelers i grans esdeveniments de tot el món.

 

Altres notícies d'Espaitec:

Les empreses de l’Espaitec de l’UJI easyGOband i Cuatroochenta, seleccionades per al Pavelló d'Espanya en el Mobile World Congress de Barcelona

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions