La mostra «Expo-Creativa» obri el cicle «Disseny, creativitat i tecnologia» de l’associació La Plantilla

27/02/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El vestíbul de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals ha mostrat durant una setmana diversos treballs relacionats amb el disseny i la tecnologia en l’exposició «Expo-Creativa», emmarcada en el cicle «Disseny, Creativitat i Tecnologia» organitzat per l’associació d’estudiants i exestudiants de Disseny Industrial de la Universitat Jaume I, La Plantilla.

La mostra «Expo-Creativa» incloïa treballs d’alumnat de Disseny Gràfic; prototips d’estudiantat de quart curs d’Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes; treballs dels fotògrafs Diego Bendezú, Candi Eloisa i Carlos Valero; el cotxe esportiu del projecte UJI Motor Sport; robots d'Edgar Mora de La Bohemia i exposicions creatives com ara «Collage», de David Collado; «Ruido y formas», de Pascual Forner Querol, i «Pronoia» de Claudia Lozano.

Les activitats del cicle continuaran dimarts 28 de febrer amb la Fira Creativa i Tecnològica en el vestíbul de l’ESTCE coincidint amb la celebració del cinquè aniversari de La Plantilla. Per al mes de març, s’han previst les Jornades Formatives «Dissenyades» del 10 al 12 de març i conferències amb destacats dissenyadors.

Fotografies

Més informació

 

Altres notícies de l'ESTCE:

L'alumnat de l'Aula Ceràmica ASCER de l’UJI visita Cevisama

Responsables de la universitat sueca d'Umeå visiten l'UJI per a potenciar la col·laboració en el camp de les matemàtiques

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions