L’UJI difon la seua oferta formativa al Saló d'Orientació Universitària Unitour de Saragossa i València

27/01/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha promocionat la seua oferta docent al Saló d'Orientació Universitària Unitour que s’ha celebrat a l’hotel Boston de Saragossa i a l’hotel SH Valencia Palace. 

Unitour és un saló d'orientació per a assessorar i orientar l’estudiantat a l'hora d'elegir grau que se celebra en diversos punts d'Espanya, Portugal, Itàlia i Andorra, i que permet reunir universitats públiques i privades amb estudiants d'instituts.

A l’estand de la Universitat Jaume I, professionals qualificats han resolt els possibles dubtes quant a informació de l’oferta docent de la universitat pública de Castelló. A més, ambaixadors UJI de Saragossa i València han explicat la seua experiència als assistents a la fira. 

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions