La catedràtica de l’UJI Eva Alcón participa en el seminari sobre el futur del professorat universitari organitzat per la Càtedra Unesco

27/01/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Catedràtica de Filologia Anglesa de la Universitat Jaume I Eva Alcón ha participat en la segona jornada del seminari biennal «No sense els professors!: claus del futur professional del professorat universitari» organitzat per la Càtedra Unesco de Gestió i Política Universitària a Madrid que ha comptat amb la presència de destacats polítics, acadèmics i responsables de gestió de les universitats espanyoles, entre els quals hi havia l'exministre d'Educació i diputat de l'Assemblea de Madrid Ángel Gabilondo i el director de la Càtedra Unesco i rector honorífic de l’UJI Francisco Michavila.

Eva Alcón ha participat en la taula redona «La selecció del professorat universitari» prèvia a la cloenda. Eva Alcón, doctora en Filologia Anglesa, és catedràtica de la Universitat Jaume I des de 1993 i directora del grup de recerca «Applied Linguistics to English Language Teaching». Les seues principals àrees de recerca se centren en l'adquisició de la llengua anglesa com a segona/tercera llengua, i ha publicat nombrosos articles de recerca i capítols de llibres sobre aquests temes en l'àmbit internacional i nacional. Des de 2015 és diputada en les Corts Valencianes pel Partit Socialista del País Valencià (PSPV-PSOE).

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions