El fotògraf Salva Nebot exposa els seus «Fragmentos de ausencia» a la Llotja del Cànem

27/01/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
 • exposicio-fragmentos _MG_9208

  Foto: Àlex Pérez

 • exposicio-fragmentos _MG_9232

  Foto: Àlex Pérez

 • exposicio-fragmentos _MG_9225

  Foto: Àlex Pérez

La Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat de l’UJI, acull fins al 25 de febrer la sèrie de fotografies Fragmentos de ausencia de Salva Nebot, fotògraf d'Onda amb una dilatada trajectòria professional que harmonitza en les seues imatges l'impacte visual amb la càrrega poètica i el pes dramàtic.

Les fotografies de la sèrie Fragmentos de ausencia centren el seu protagonisme en la pèrdua de drets que l'ésser humà experimenta pel fet d'haver nascut en determinades geografies, en interioritzar unes determinades creences o compartir aspiracions considerades prohibides. És la persona, en la seua intimitat individualitzada, la que pateix, la que es deteriora i es transforma, convertint-se en un simple número, en part d'una massa i col·lectivitat anònima. Fragments de vides anònimes, trenades de doloroses experiències, que les fotografies de Salva Nebot volen reflectir intensament.

Cal destacar que es realitzaran visites guiades obertes i gratuïtes el divendres 3 de febrer a les 18.45 hores i el dissabte 25 de febrer a les 11.45 hores.

L’acte d’inauguració de la mostra va comptar amb la presència del vicerector de Cultura, Extensió Universitària i Relacions Institucionals, Wenceslao Rambla; la directora de la Fundació InspirArte, Pilar Algarra, i també de l’autor. 

Més informació

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions