La Llotja del Cànem acull la mostra «Bichos muy de cerca» amb fotografies macro d'alta definició de Javier Torrent

19/12/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Llotja del Cànem, Seu de la Ciutat de la Universitat Jaume I, acull fins al 14 de gener l'exposició «Bichos muy de cerca. Fotografías macro de alta definición de Javier Torrent», una mostra que presenta el món dels insectes i altres éssers xicotets amb una qualitat de detall més enllà de l’habitual. Així, les fotografies de l’exposició revelen els delicats detalls i bellesa d’aquests éssers amb una volta de rosca a la fotografia tradicional de divulgació científica a favor de l'estètica.

La fotografia macro tradicional d'un sol tret és incapaç de mostrar aquests detalls per les limitacions físiques, però gràcies a la tècnica d'apilat d'imatges l'autor capta uns detalls propis d'un microscopi d'escombratge electrònic, però amb el color i llum naturals que aquest equip és incapaç de captar. L'exposició arreplega imatges d'insectes, tant en estudi com en el seu hàbitat natural, amb un factor comú: l'alta definició.

Cal destacar que s’han programat visites guiades obertes i gratuïtes per al dimecres 21 de desembre a les 18.45 h i el dissabte 14 de gener a les 11.45 h. Per a concertar les visites s’ha d’enviar un missatge a aula-fotografia@uji.es o  telefonar al 964 728 872, de dilluns a divendres de 10 a 14 h.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions