20 estudiants de la Universitat de Salford realitzen una estada intensiva a l’UJI per a conèixer les estratègies de gestió turística de Castelló

18/04/2016 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir
  •  estudiants-salford Universitat_Salford_16DLL35_in

    FOTO: Damián Llorens

Una vintena d’estudiants del Grau en Negocis i Gestió Turística de la Universitat de Salford ha realitzat una estada intensiva d’una setmana a la Universitat Jaume I amb l’objectiu de conèixer les estratègies de desenvolupament turístic de Castelló. La vicerectora de Cooperació Internacional, Relacions Institucionals i Multilingüisme, Inmaculada Fortanet, i el degà de la Facultat de Ciències Jurídiques i Econòmiques, Rafael Lapiedra, van donar la benvinguda als alumnes, acompanyats per dos professors de la Universitat de Salford, i dues professores de la Universitat de Tampere (Finlàndia).

Fortanet va agrair a la Universitat de Salford la continuïtat en la realització d’aquesta activitat a pesar de la falta de finançament per part de la Comissió Europea, atès que en les anteriors edicions la seua estada s’emmarcava en un Programa Intensiu Erasmus. Així mateix, va destacar l’interès de l’UJI a consolidar aquesta relació amb la implantació en un futur d’un doble títol internacional que es curse a Castelló i Salford i done l’oportunitat a l’estudiantat d’obtenir un títol reconegut per ambdues institucions.

Per la seua part, Lapiedra va explicar als assistents algunes de les opcions de postgrau que ofereix l’UJI relacionades amb la seua titulació, com ara el Màster en Màrqueting i Investigació de Mercats o, especialment, el Màster en Management, el qual ja manté un acord amb la Universitat de Salford per a cursar un semestre a Castelló amb docència en anglès.

Al llarg de la setmana, l’estudiantat ha realitzat diverses activitats que han inclòs visites al campus de l’UJI, la ciutat de Castelló, el Grau i l’aeroport.

Fotografies

 

Altres notícies de la FCJE:

Estudiantat de Dret de l’UJI participa per tercer any consecutiu en la competició internacional MootMadrid

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions