Imatges de l’esdevenir quotidià a la Llotja del Cànem amb l’exposició «Les raons, de Pascual Arnal»

25/09/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Llotja del Cànem acull fins al 24 d’octubre l'exposició d’imatges «Les raons, de Pascual Arnal», un treball fotogràfic que es caracteritza per traçar una alegórica mirada a espais i fets comuns que identifiquen als éssers humans. Són imatges d'un marcat caràcter simbòlic que ofereixen una relectura, des del present, dels processos arquetípics de representació i la seua influència en la transmissió del coneixement. Una emotiva enciclopèdia visual on preval la intensa cerca per revelar els aspectes més sublims que proporciona l'esdevenir del que és quotidià.

L'obra de Pascual Arnal està recollida en dos foto-llibres, Les ocasions retrobades (2010) i Totes les possibilitats absolutament necessàries (2013), i amb les imatges d’aquesta exposició presentarà el tercer títol. El seu treball ha sigut exposat recentment en ARC 2014, Photoespaña 2014, la biblioteca del Museu Nacional Centre d'Art Regna Sofia i el Photo Book Market del Festival Encontros da Imagem en Braga.

L’entrada és lliure en horari de dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 hores; divendres i dissabtes d’11.30 a 13.30 hores i de 18.30 a 20.30 hores. Diumenges i dilluns tancada.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions