Tecnologia desenvolupada per l'empresa Cuatroochenta d’Espaitec porta la pel·lícula «Atrapa la bandera» als dispositius mòbils L’app ha aconseguit el top 3 en la categoria d'entreteniment en App Store i el top 5 en Google Play

14/09/2015 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La tecnologia 480interactive desenvolupada per l'empresa Cuatroochenta del Parc Científic, Tecnològic i Empresarial de la Universitat Jaume I, Espaitec, ha sigut la utilitzada en el desenvolupament de l’app oficial d'Atrapa la bandera, pel·lícula d'animació per a tota la família que es va estrenar el passat 28 d'agost i que està liderant la taquilla dels cinemes espanyols. L'aplicació, que està disponible per a mòbils i tablets, ha aconseguit situar-se en el top 3 en la categoria d'entreteniment en App Store i el top 5 en Google Play gràcies a l'impuls de la pel·lícula i també al caràcter lúdic-didàctic dels continguts de l’app.

L’app, ideada perquè els més xicotets puguen aprendre jugant mentre s'introdueixen en la història, és una publicació interactiva desenvolupada per l'agencia Complot amb la tecnologia 480interactive de Cuatroochenta, empresa d’Espaitec que s'ha posicionat com a companyia de referència internacional en el desenvolupament d’apps i programari avançat. La iconografia de l'aventura espacial, els astronautes i les naus són els grans protagonistes de l'aplicació. Un repàs a les missions Apol·lo, presentades de forma didàctica i interactiva, diferents curiositats galàctiques o la banda sonora a càrrec dels populars Auryn són alguns dels continguts amb els quals Atrapa la bandera porta la pel·lícula a mòbils i tauletes. A més d'aprofundir en la temàtica espacial i els personatges de la pel·lícula, també ofereix vídeo-tutorials d'experiments casolans i passatemps per a tots els públics, que estan entre els apartats més visitats de l'aplicació tant en dispositius iOS com Android.

Atrapa la bandera és el segon projecte dels creadors de Las aventuras de Tadeo Jones, la pel·lícula d'animació espanyola més taquillera de la història. Dirigida també per Enrique Gato, explica la història de Mike Goldwing, un valent xic de 12 anys, fill i nét d'astronautes, que sempre ha somiat amb guanyar al joc d'atrapa la bandera. Per a poder reconciliar a la seua família, haurà d'atrapar la bandera més emblemàtica: la que van plantar a la Lluna els astronautes de la missió Apol·lo 11. Amb l'ajuda dels seus amics i la seua mascota (un camaleó), emprendrà una trepidant aventura juntament amb el seu tossut avi per a detenir el malèvol pla de Richard Carson, un milionari extravagant que, per a colonitzar la Lluna, pretén esborrar de la història la gesta de les missions espacials.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions