La Universitat Jaume I celebra amb gran èxit les Jornades Nacionals d'Enginyeria Química

15/09/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha acollit, amb notable èxit d'assistència, les XXXVII Jornades Nacionals d'Enginyeria Química, que s'han celebrat del 13 al 15 de setembre de 2023.

Organitzades pel Departament d'Enginyeria Química de la Universitat Jaume I, en col·laboració amb la Fundació Universitat Jaume I-Empresa, l'esdeveniment ha comptat amb la participació d'al voltant de 100 congressistes de més de 20 universitats espanyoles que han debatut els seus treballs de recerca en l'ampli camp de l'enginyeria química.

En les jornades han participat també quatre ponents destacats, provinents tant de l'àmbit de l'empresa com de la universitat. Les contribucions dels investigadors s'han centrat en tres àrees d'investigació de màxima actualitat: processos innovadors, materials avançats i energia i sostenibilitat.

El programa s'ha tancat amb la visita a les empreses Porcelanosa i Colorobbia España, on els congressistes han pogut comprovar, de primera mà, els processos químics i la tecnologia emprats pel potent sector ceràmic de la província de Castelló.

La trobada ha sigut patrocinada per la Conferència de Directors i Degans d'Enginyeria Química (CODDIQ), Ineos Composites, Grup Ubesol, Pamesa Cerámica, l'Aula Vittoriano Bitossi d'Innovació Sostenible de Colorobbia i l'UJI, la Càtedra FACSA d'Innovació en el Cicle Integral de l'Aigua, la Càtedra BP de Medi Ambient Industrial, l’ITC, la Càtedra Ciutat de Castelló i l'Aula Porcelanosa de Talent i Excel·lència.

Més informació

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions