Espaitec i la Càtedra INCREA llancen UJIStartup UJIStartup, anteriorment UJI Emprèn OnSocial, és el programa institucional de creació d'empreses promogudes per membres de la comunitat universitària. El termini d'inscripció està obert fins al 25 d'octubre

20/09/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El Vicerectorat d'Innovació, Transferència i Divulgació Científica de la Universitat Jaume I a través d’Espaitec, Parc Científic i Tecnològic, i de la Càtedra d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge (INCREA), llancen una nova edició del programa institucional de creació d'empreses UJIStartup, consolidat al llarg de les sis edicions anteriors sota el nom d'UJI Emprèn OnSocial.

En aquesta edició, UJIStartup incorpora continguts formatius nous i reforça el procés de mentorització impartida per professionals, l'objectiu dels quals és fer costat a les persones participants en el desenvolupament i materialització de les seues idees emprenedores i en l'adquisició d'habilitats essencials per a la creació de startups i assegurar el seu creixement sostenible.

Des de l'inici del programa els projectes comptaran amb la mentorització de SECOT (Sèniors Espanyols per a la Cooperació Tècnica), experts a tutoritzar projectes d'emprenedoria. A més, en el procés formatiu es reforçaran les sessions pràctiques impartides per professionals, que tindran lloc de novembre a maig, en les quals s'abordaran eines per a emprendre i conceptes com ara identificació de la idea, validació del problema i anàlisi del triple impacte del projecte, entre altres.

Els projectes que completen amb èxit el programa rebran un diploma acreditatiu de la formació rebuda, que podran aportar per a obtindre el certificat oficial en competències emprenedores de l'UJI. Addicionalment, tindran l'oportunitat d'optar a les ajudes per a la creació de noves empreses de la Universitat Jaume I, que compten amb el suport financer de Banco Santander.

Com participar?
Les persones interessades han de comptar amb un projecte empresarial no constituït legalment com a societat en el moment de la inscripció (a excepció de spin-offs de l'UJI) i pertànyer a algun grup de la comunitat universitària com a alumni, estudiantat, professorat, personal investigador o personal tècnic de gestió i d'administració i serveis.

Com a novetat, enguany les persones inscrites hauran d'acreditar una formació bàsica en emprenedoria. Per a aquelles persones que no la tinguen, s'ha programat una acció formativa prèvia, el Bootcamp for Entrepreneurship, organitzat per Social Nest Foundation, que tindrà lloc el 8, 9 i 10 de novembre i on s'introduiran conceptes bàsics sobre emprenedoria.

Inscripció oberta
Les inscripcions romandran obertes fins al 25 d'octubre a través del formulari disponible en la web. La comissió d'admissió avaluarà totes les propostes i seleccionarà 25 projectes sobre la base dels criteris establits.

Aquesta iniciativa compta amb el suport financer de la Conselleria d'Innovació, Indústria, Comerç i Turisme.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions