L'UJI obri el termini d'inscripció per a les propostes formatives del curs 2023-24 del Servei d'Activitats Socioculturals

05/09/2023 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha obert el termini d'inscripcions per als diferents cursos i tallers de les aules de formació que s'organitzen des del Servei d'Activitats Socioculturals (SASC) i que s'inclouen en el programa UJI-Encultura.

El curs 2023-2024 comptarà amb 12 propostes formatives a les que podran optar tant els membres de la comunitat universitària com la societat en general. La inscripció s'haurà de realitzar de manera telemàtica a la web http://inscripcio.uji.es i el termini de les inscripcions finalitza entre el 13 i el 18 d'octubre, depenent del taller escollit. El tècnic de cultura i gestor de projectes del SASC, Toni Valesa, assenyala que «la formació és una de les peces fonamentals de l'agenda universitària i un dels eixos de la política cultural de la institució».

Els cursos que s'ofereixen són els tallers d’escriptura creativa tant d’iniciació com avançat, que impartirà l'escriptora de Sogorb, Rosario Raro; el taller de cant coral-orfeó, que dirigeix Diego Alamar; el curs de llenguatge de jazz i big band, tutelat per David Pastor i Víctor Colomer; el taller de vídeo «Trastorn visual», que imparteix Adam Brenes; i el curs de fotografia «Contar amb imatges», que dirigeix Julián Barón.

A més, l'Aula d’Arts Escèniques Carles Pons, que té entre els seus objectius l'ensenyament no reglat de les arts de l'espectacle teatral i la dansa i contribuir a desenvolupar les capacitats creatives que permeten introduir-se en aquests dos camps, ofereix diferents cursos. El d'iniciació al teatre, dirigit per Regina Prades; el d'interpretació teatral, que imparteix Cesca Salazar, el d'escenes de pràctica teatral, coordinat per Joan Comes, i els tallers dels tres nivells de dansa contemporània. El nivell d'iniciació serà impartit per Rocio Gisbert i els dos intermedis per Erica Galmes.

La informació referent a cadascun dels cursos que s'impartiran, com són els horaris i les dates de realització, es pot trobar a l'adreça web https://www.uji.es/cultura/base/historic23-24/.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions