Castelló promociona les seues festes amb un vídeo sobre l'ermita de la Magdalena realitzat per alumnat de l'UJI

20/03/2019 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'Ajuntament de Castelló ampliarà les accions de promoció de la 75 edició de les Festes de la Magdalena, i, més concretament, de la Romeria de les Canyes, amb un vídeo de l'ermita de la Magdalena i el Castell Vell que han realitzat un grup d'alumnes de quart curs del Grau en Comunicació Audiovisual de la Universitat Jaume I. 

El vídeo mostra imatges, tant panoràmiques com de detall, de l'ermita de la Magdalena i de l'acabat de restaurar Castell Vell, incloent el Centre d'Interpretació. Està previst que es projecte en les xarxes socials de l'Ajuntament i es publicarà en les pàgines web del consistori i del Patronat Municipal de Festes. 

Els estudiants Alba Alfonso Piquer, Raquel Bautista Patón, Mari Carmen Blanco Peris, Laura Calomarde Juárez, Javier Gonzálvez Peraire, Rocío Lucas González, Mireia Marco Espeleta i Marta Pérez Catalá, han realitzat aquest vídeo com a part d'un projecte de l'assignatura «Producció i Realització Hipermèdia», que imparteix el professor Emilio Sáez Soro. 

El vídeo, s'emmarca en un treball més ampli, que es pot trobar en el blog https://lavidademagda.wixsite.com/lavidademagda, on han publicat nombrosos continguts multimèdia sobre la història de les festes i la construcció de les gaiates, així com entrevistes, reportatges fotogràfics, i jocs interactius. 

Des de l'Ajuntament de Castelló han mostrat la seua satisfacció «per poder col·laborar amb les i els alumnes de l'UJI per a promocionar les festes fundacionals de la nostra ciutat, en un any tan important com aquest, en el qual celebrem la seua 75 edició» i han destacat que l'objectiu de l'equip de govern és apostar sempre per la Universitat «perquè donar suport a l'UJI és donar suport al futur de la ciutat».

Video: https://youtu.be/i0cOnECUgtc  

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions