L'estudiantat de Pisos Solidaris impartirà tallers als veïns i veïnes del grupo Sant Llorenç

15/10/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'estudiantat del programa «Pisos Solidaris» del curs 2018-2019 es van presentar dimecres passat 26 de setembre en la Mesa de Recursos del grup de Sant Llorenç de Castelló. Enguany, 14 estudiants de la Universitat Jaume I col·laboraran amb les diferents entitats que actuen al barri: EVAH, Comunitaria, La Llar, la ludoteca Racó Màgic, CFO Jardineria i Vivers i l'escola infantil Los Duendes. 

Així mateix, els estudiants van aprofitar per a anunciar un nou projecte que està actualment en fase preparatòria i que té previst iniciar-se en els pròxims mesos. La iniciativa consisteix en un conjunt de tallers que impartiran els mateixos estudiants per als veïns i veïnes del grup Sant Llorenç: Valor-Art, Esport, Imagina San Lorenzo i Reforç Escolar. Les activitats es realitzaran en un local concedit per l'Ajuntament de Castelló i els estudiants juntament amb el veïnat han triat el nom «Kher» (casa en caló, llengua utilitzada pel poble gitano). 

La Mesa de Sant Llorenç és un espai comú de treball que gira entorn de la intervenció comunitària i que està composta de diversos recursos presents al grup de Sant Llorenç. La Mesa pretén consensuar un model d'intervenció, amb una metodologia comuna, la finalitat de la qual és la millora de la convivència entre veïns i veïnes, de cultures i procedències diferents, fomentant valors de tolerància i respecte, i augmentant així el benestar personal i social d'aquesta població.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions