Rosa Miró guanya el 19è Premi de Narrativa Breu «Josep Pascual Tirado»

15/10/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L’escriptora castellonenca Rosa Miró Pons, personal d’administració de la Universitat Jaume I de Castelló, ha guanyat el 19è Premi de Narrativa Breu «Josep Pascual Tirado» amb la seua obra Som d’amor, un guardó promogut per la Federació de Colles de Castelló, la Llibreria Babel i Unaria Ediciones amb el patrocini de la Diputació de Castelló, on es realitzarà el lliurament el pròxim 21 de novembre.

L’obra guardonada consta de setze relats que giren entorn d’aquell sentiment universal i antic d'estima profunda que se sent per una persona i que hom anomena amor. El llibre s’enceta a Atapuerca, en el període paleolític i acaba en una galàxia l’any 2161. Més de cinquanta personatges tenen protagonisme, un protagonisme de vegades carregat d’ironia, d’accions insòlites o d’erotisme.

Rosa Miró també té al seu palmarès un premi que porta el nom d’un altre castellonenc il·lustre, Miquel Peris i Segarra, guardó que va obtenir amb el llibre de poemes Camins d’aigua, paraules de mar en la XXII edició convocada en 2015.

El premi té l’objecte de promoure la figura de l’escriptor Josep Pascual Tirado, a més de contribuir al desenvolupament i promoció de la literatura valenciana.  

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions