Raquel Escorihuela, personal del Servei d’Esports de l’UJI, aconsegueix la quarta posició en heptatló en el Campionat del Món d’Atletisme Màster

07/09/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

Raquel Escorihuela Gascón, personal del Servei d’Esports de la Universitat Jaume I de Castelló, ha aconseguit la quarta posició en la prova d’heptatló en el Campionat del Món d’Atletisme Màster que se celebra a Màlaga del 4 al 16 de setembre de 2018.

L’atleta castellonenca ha sigut una de les esportistes que representen Espanya al costat de més de 8.000 atletes de 87 països. Aquest campionat del món és la màxima competició en l’àmbit internacional amb 30 disciplines atlètiques que es disputen en categoria masculina i femenina.

Raquel Escorihuela ha realitzat una gran competició amb 3.968 punts en l’especialitat d’heptatló, integrada per set proves on cada resultat comporta uns punts que al final donen la victòria a les atletes més completes. Les proves de l’heptatló han sigut 80 metres tanques, salt d’alçada, llançament de pes, 200 metres llisos, salt de llargada, llançament de javelina i 800 metres llisos.

Més informació i resultats:

http://www.rfea.es/competi/result2018/airelibre/Malaga2018/C08.05092018.html

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions