La Universitat Jaume I de Castelló signa un conveni de col·laboració amb la Conselleria de Transparència

09/04/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El conseller de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació, Manuel Alcaraz, ha signat un conveni amb el rector de la Universitat Jaume I de Castelló, Vicent Climent, pel qual es renova la col·laboració per a aquest exercici en matèria de transparència amb la universitat pública. També ha assistit a la signatura la secretària autonòmica de Transparència, Zulima Pérez. 

El conseller Alcaraz ha ressaltat que s'ha inaugurat una etapa en la qual es reconeix que es necessita coneixement i experiència, elements que resideixen en les universitats públiques i, per això, «hem de reforçar els llaços que ens uneixen perquè aquesta col·laboració genera un efecte multiplicador a través de les diferents accions que realitzen». 

Per la seua banda, el rector de la Universitat Jaume I de Castelló, Vicent Climent, ha mostrat el seu convenciment de la necessitat d'aquest tipus d'actuacions i ha afirmat que les universitats públiques «estan compromeses amb  la construcció d'una nova societat més justa, transparent i dedicada a la ciutadania». 

El conveni amb la Universitat Jaume I de Castelló permetrà el desenvolupament de conferències en diverses seus i aules de l’UJI en el marc d'una Aula de Transparència, Participació i Bon Govern; la realització de jornades orientades a l'alumnat en aquestes matèries; actuacions en instituts d'educació secundària; pràctiques externes de l'alumnat de l’UJI en ajuntaments en aquestes qüestions; elaboració de publicacions, i realització d'una anàlisi sobre transparència en les entitats locals de la província. La Conselleria de Transparència finançarà les activitats incloses en el conveni amb un import de 32.282,61 euros. 

A través d'aquests convenis, la Conselleria de Transparència continua estrenyent els llaços de col·laboració que manté amb les universitats públiques valencianes per a l'impuls de la transparència.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions