La «fintech» TheLogicValue instal·lada a Espaitec ha sigut seleccionada per a participar en el programa «Entorno Pre-mercado» per a impulsar la seua eixida a borsa

06/02/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

L'empresa emergent de Castelló TheLogicValue participarà el 6 de febrer en Bolsa de Madrid en una jornada presentació que reunirà les empreses seleccionades per al programa «Entorno Pre-mercado» amb els principals agents de l'ecosistema inversor en l'àmbit de les pimes tecnològiques. 

Aquest programa posa a la disposició de les start-ups un espai formatiu i d'entrenament que facilita els coneixements necessaris per a accedir a diferents vies de finançament, entre les quals hi ha l'accés als mercats de valors. Segons ha explicat Lorenzo García, director general de TheLogicValue, «per a nosaltres formar part d'“Entorno Pre-mercado” implica fer un pas més en el camí i volem aprofitar al màxim aquest nou escenari que se'ns planteja». 

Grupo Bolsas Mercados Españoles (BME) ha desenvolupat aquest programa que té com a objectiu donar solució a un dels majors problemes als quals diàriament s'enfronten les empreses, el finançament. Aquesta iniciativa va sorgir al novembre de 2016 amb la finalitat de facilitar l'accés de les start-ups als mercats de capitals i facilitar-los la cerca de nous inversors. 

Aquest projecte es llança juntament amb l'associació Big Ban Angels, perquè les start-ups puguen accedir a nous inversors i coneguen el funcionament del mercat borsari, potenciant l'accés a la inversió privada. La missió de BME consisteix a ser el referent dels mercats i sistemes financers a Espanya cercant la qualitat de servei i la innovació en els seus mercats i serveis. 

TheLogicValue analitza companyies cotitzades, fons d'inversió i renda fixa en una única solució de gestió integrada amb reporting normatiu. És a dir, és una solució tecnològica que facilita el procés de valoració d'empreses per a inversors i assessors financers amb l'objectiu d'incrementar la transparència de la companyia davant de potencials clients i inversors.

Entre les empreses d'Espaitec, cal destacar que Soluciones Cuatroochenta va ser seleccionada per a la primera edició del programa. La seua participació en «Entorno Pre-mercado» ha servit per a posar les bases per a optar a eixir al mercat borsari modificant el sistema i l'estructura de l'empresa per a fer-los més transparent i confiable.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions