El paleontòleg i investigador de l’UJI Andrés Santos-Cubedo ha sigut guardonat amb el Premi Poble 2018

10/01/2018 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El paleontòleg i investigador de l’Àrea de Cristal·lografia i Mineralogia de l’UJI, Andrés Santos-Cubedo, ha sigut guardonat amb el Premi Poble 2018 en reconeixement a la seua tasca en l’àmbit de la paleontologia i per donar a conèixer Vila-real i Castelló a la resta del món mitjançant els seus descobriments i treballs sobre els dinosaures de la província.

Des de l’any 2001 la revista Poble, en el marc de les Festes Fundacionals de Vila-real, fa lliurament d’aquests guardons que reconeixen les aportacions de la gent de Vila-real a la vida col·lectiva. Són uns premis amb una llarga trajectòria i reputació que en edicions anteriors han homenatjat a Fernando Roig, Alejandro Font de Mora, Joaquín Farnós, Ramón Ferrer o Bautista Carceller o als investigadors de l’UJI Juan Bautista Carda i Santiago Fortuño.

L’acte de lliurament tindrà lloc divendres 9 de febrer de 2018 a l’Auditori Músic Rafael Beltrán Moner de Vila-real, amb una gala cultural que inclourà peces musicals amb la veu d'Álex Torres, acompanyat per la música d'Elena Lapuerta, Natàlia Lapuerta i Vicent Carrasco, i la participació del Grup de Dolçainers i Tabaleters El Trull, el Grup de Danses El Roser, la Companyia de Teatre La Fam, i un any més, l'actuació estel·lar del mag Yunke.

Més informació: http://www.revistapoble.net/2018/01/08/lies-francesc-tarrega-andres-santos-cubedo-i-guillermo-rodriguez-albalat-son-els-premis-poble-2018/

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions