Becsa col·laborarà en el projecte «Visites al campus» de la Universitat Jaume I

04/12/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I i Becsa han signat un conveni pel qual l'empresa castellonenca col·laborarà, econòmicament, amb el projecte «Visites al campus». Per part de l'UJI han assistit a aquest acte el rector, Vicent Climent, i el tècnic superior de de Comunicació Corporativa i Patrocini, Juan Salvador Pérez; i per part de Becsa el seu director general, Fernando Sangrador, i el director de projectes i R+D+I, Francisco J. Vea.

El programa de «Visites al campus de l'UJI» té com a objectiu donar conèixer les titulacions, els serveis, els grups de recerca i les instal·lacions pròpies que han anat conformant  la universitat castellonenca des de 1991. D'aquesta forma es pretén generar una imatge de la universitat a través de l'experiència de els col·lectius que s'acosten a el campus, en la seua majoria alumnes de primària i secundària de Castelló i altres províncies. 

A més el programa ofereix la possibilitat de visitar el campus de l'UJI tant a la societat en general com a la pròpia comunitat universitària. En la passada edició van visitar el campus 37 centres educatius entre infantil, primària, ESO, formació professional i uns altres, la qual cosa es tradueix en un total de 1.124 alumnes.

 Com a complement a aquesta activitat, l'UJI ha editat una guia dels edificis del campus que arreplega fotografies i una breu explicació, des del punt de vista arquitectònic, de les diferents edificacions que componen el Campus de Riu Sec, que serà lliurada a les visites. 
 

Imatges

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions