El Consell de Direcció d’Aldea Global es reuneix a l’UJI després d’aconseguir el segell de qualitat CEA / APQ

30/11/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I de Castelló ha acollit la reunió del consell de direcció de la Col·lecció Aldea Global, format per una representació de la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Jaume I de Castelló, la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i la Universitat de València. Aquesta col·lecció ha aconseguit recentment el segell de qualitat que emet ANECA i la FECYT, CEA / APQ (Qualitat en edició acadèmica - Academic Publishing Quality).

ALDEA GLOBAL és una col·lecció que edita obres sobre comunicació i tecnologies de la comunicació, amb un enfocament ampli pluridisciplinari que comprèn temes de periodisme, comunicació audiovisual, publicitat, relacions públiques i documentació, i d’altres disciplines de les ciències socials i les humanitats estretament relacionades amb la comunicació social. Fins a l'actualitat ha publicat 36 títols i prompte apareixerà el número 37, Figuras del cómic. Forma, tiempo y narración secuencial, d'Ivan Pintor.

La col·lecció interuniversitària Aldea Global compleix els requisits de qualitat, rigor i control de les editorials universitàries internacionals i totes les obres que s’hi publiquen han estat sotmeses prèviament a una doble selecció estricta: per acord de la direcció científica de les editorials respectives i pel sistema de peer review de dos experts, almenys, de l’àmbit científic. És l'única col·lecció de Comunicació en aconseguir la certificació de Qualitat en Edició Acadèmica ANECA-FECYT.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions