L’UJI i la Fundació de l'Hospital Provincial de Castelló col·laboraran en projectes de l’àmbit de la salut

28/11/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

El rector de la Universitat Jaume I, Vicent Climent, i el president de la Fundació de la Comunitat Valenciana Hospital Provincial de Castelló, Javier Moliner, han signat un protocol general amb l’objectiu d’establir una col·laboració en activitats d’interès mutu relacionades amb la investigació, el desenvolupament, la innovació, la formació i la divulgació en aspectes relacionats amb l’àmbit de la salut.

El conveni promourà l’execució de projectes i programes conjunts d’investigació i assessorament científic i la cooperació en programes i esdeveniments formatius de personal investigador, tècnic i administratiu. A més, es contempla també l’organització d’activitats comunes relacionades amb la promoció social de la investigació i el desenvolupament tecnològic. 

El rector de l’UJI, Vicent Climent, s’ha mostrat molt satisfet per la signatura d’un conveni que obri moltes portes a la col·laboració en l’àmbit de ciències de la salut. «Confie que servirà per a consolidar equips d’investigació i impulsar projectes els resultats dels quals puguen repercutir en la millora del nostre sistema de salut», ha afegit.

Per al president de la Fundació Hospital Provincial de Castelló, Javier Moliner, aquesta és una  fita important i una col·laboració molt necessària perquè l’UJI és la principal generadora de coneixement de la província. «Ambdues entitats tenen molt a dir en la recerca de l’excel·lència i la innovació de cara al futur de l’àmbit de la salut de la província i estic convençut que d’aquest treball en xarxa sortiran excel·lents iniciatives i projectes», ha subratllat.

 

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions