L’UJI consolida la seua relació acadèmica amb la Xina participant en les fires educatives de Beijing i Xangai

13/11/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La Universitat Jaume I ha participat en la Xina Educational Fair de Beijing i en la Educational Fair de Xangai amb l'objectiu de presentar la seua oferta acadèmica a professionals xinesos del sector de l'educació i participar en trobades organitzades amb agents i universitats xineses. 

Durant deu dies, la universitat de Castelló ha comptat amb una oficina pròpia en la fira de Beijing; ha promocionat l'oferta de grau i postgrau en Jindezhen; ha presentat la seua oferta acadèmica a professionals xinesos del sector de l'educació; ha participat en trobades organitzades amb agents i universitats xineses en l'oficina comercial d'Espanya a Xangai i ha estat present en la Educational Fair Xangai amb stand propi. 

Des del Vicerectorat de la Internacionalització, Cooperació i Multilingüisme s'ha realitzat una valoració molt positiva d'aquestes accions de promoció, ja que per a tenir èxit en el mercat xinés fa falta tenir una presència contínua en el país, la qual cosa s'està aconseguint en assistir a la fira més important del sector tots els anys i gràcies a la col·laboració amb una consultora externa que manté relació permanent amb diferents universitats del país asiàtic. 

En aquest sentit, la vicerectora Inmaculada Fortanet ha recordat que l’UJI segueix sent l'única universitat espanyola que té un conveni signat amb l'Agència del govern xinés per a l'enviament d'estudiants xinesos a l'estranger (CSCSE). Gràcies a açò, la universitat castellonenca ha rebut enguany, per tercera vegada, a un grup d'estudiants xinesos amb millors notes, ja que com a premi són becats i premiats amb venir a l’UJI. A més, la Jaume I està duent a terme altres accions de promoció a Xina que han possibilitat l'enviament de professors d'espanyol a diverses universitats xineses; la recepció d'alumnes de les universitats de Shandong o Hubei per a realitzar un curs complet a Castelló o l'arribada d'alumnes que s'han matriculat en programes master.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions