Eva Alcón analitza la situació de la universitat espanyola en matèria d'igualtat de gènere en un workshop celebrat a Milà

10/11/2017 | SCP
Compartir

Compartir

Facebook
X
Linkedin
Whatsapp
Gmail
Imprimir

La catedràtica de la Universitat Jaume I Eva Alcón ha participat com a ponent convidada en el Workshop Internacional sobre Igualtat de Gènere en el Sistema d'Educació Superior, que s'ha realitzat aquest divendres 10 de novembre en la Universitat de Milà. En aquest taller internacional s'han contrastat els diferents reptes i experiències que s'estan duent a terme per les institucions d'educació superior a nivell europeu.

La professora de l’UJI ha presentat una anàlisi de la situació en la qual es troba la universitat espanyola en matèria d'igualtat de gènere, destacant els desajustaments que encara avui existeixen en la distribució de la plantilla del professorat, especialment, en les figures de major rang o responsabilitat.

Eva Alcón ha destacat les diferents accions que s'han impulsat en els últims anys en la Universitat Jaume I, a través de la Fundació Isonomia, la Unitat d'Igualtat, i el seminari de recerca feminista. Així mateix, ha assenyalat els principals desafiaments que s'haurien d'abordar en els pròxims anys, tant a nivell curricular, com de polítiques de recerca i professorat, per a una igualtat efectiva entre homes i dones.

Informació proporcionada per: Servei de Comunicació i Publicacions